Training op maat

Teamontwikkeling op maat

Wanneer je werkt aan de ontwikkeling van jouw team kun je samen veel bereiken. Vrijwel alle medewerkers vinden een positieve relatie met collega’s belangrijk. Evenementen en activiteiten buiten het werk zijn belangrijk voor goede relaties tussen collega’s, maar het fundament ervan leg je op het werk.
 
In een goed lopend team heeft iedereen er zin in, loopt men het vuur uit de schoenen en heeft hart men voor de zaak. MAAR! Het kan ook zijn dat het rommelt en rammelt binnen het team. Wrijving tussen teamleden, afspraken die niet worden nagekomen en onderlinge irritaties. In beide gevallen kun je als leidinggevende en teamlid het verschil maken.
 
Het doel van deze training is aanvankelijk om jouw team in een situatie te brengen waarin jullie samen nadenken over de toekomst. Is het tijd voor actie en wil je niet langer zo doorgaan met het team? Zijn jullie juist heel tevreden en benieuwd naar wat er nog verbeterd kan worden? Wil je helderheid in wie jullie zijn, waar jullie voor staan en hoe er effectief samengewerkt kan worden? Dan kunnen wij samen met jou zeker deze uitdaging aangaan. Bouw aan de teamprestaties, onderlinge samenwerking en maak een nieuwe start met onze trainingen teamontwikkeling. Hierbij werken wij vanuit vertrouwen, veiligheid en verbinding.

Laat je adviseren.

Mis je een onderwerpen of ben je opzoek naar een training op maat? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Telefoon
06-42052879
Whatsapp
+316 28264039
Vraag advies aan

Teambuilding op maat

Inmiddels is iedereen bekend met het concept teambuilding. Een dag juist niet op kantoor en in een andere setting met als doel elkaar beter leren kennen. De onderlinge relaties worden versterkt, het team krijgt nieuwe energie en de productiviteit wordt vergroot. Maar wat zijn de achterliggende voordelen van teambuilding?
 
Goede teambuilding helpt jouw team om samen sterker te worden. Je krijgt beter zicht in elkaars kwaliteiten, de onderlinge vertrouwensband wordt versterkt en je leert elkaar op een leuke manier beter kennen. Als team draagt ieder teamlid zijn steentje bij aan het versterken van de onderlinge binding. Wij nemen jouw team mee op sleeptouw met energieke teambuildingsessies die speciaal zijn ontwikkeld om het wij-gevoel te versterken.
 
Teambuilding wordt letterlijk gebruikt om activiteiten te omschrijven die zijn gericht “op het bouwen aan teams”. Ons doel is jouw team uit te dagen om uit hun comfortzone te stappen door inhoud te combineren met een uitdagende activiteit. Elke team is uniek. Daarom is het belangrijk om teambuilding activiteiten te kiezen die bij het team en de situatie passen. Op basis van jouw specifieke wensen stellen we een leuk programma op, variërend van relaxte praatsessies tot intensieve activiteiten. Laagdrempelig, humorvol en vol positieve energie. De context en de doelen van jouw team staan daarbij centraal.

Wij werken o.a. voor:

  • Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond
  • Natuurlijk Pijnacker-Nootdrop
  • Provincie Zuid Holland
  • TNO Innovation for life
  • Gemeente Delft