Q-link Training & Coaching! Wie zijn wij?

In 2011 is Q-link Training en Coaching opgericht door Quisqueya Garcia en Fernando Monteiro. Wij werkten beiden in de arbeidsbemiddeling branche binnen de overheidssector. Tijdens het begeleiden van medewerkers grepen we regelmatig naar coachingstechnieken. Daardoor ontdekten we hoeveel herkenning en inzicht dit opleverde voor medewerkers. Zo ontstond de inspiratie voor het oprichten van Q-link Training & Coaching.
 
De afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld tot experts op het gebied van (team) ontwikkeltrajecten voor teams binnen organisaties die onderhevig zijn aan verandering. Onze passie is teams en individuen verder helpen met het ontwikkelen van hun competenties en vaardigheden. Wij zijn een praktijkgericht trainingsbureau, brengen vernieuwing en zijn echt van deze tijd. De trainers en coaches hebben allemaal hun eigen expertise en karakters. Maak gebruik van onze passievolle ervaren trainers en coaches met toewijding voor het vak. Door onze kracht en kennis samen te bundelen bieden wij een unieke aanpak voor elke klant. Onze kracht is dat wij jouw behoeften goed kunnen achterhalen en dit om kunnen zetten tot een concreet en effectief training- of coachingsaanbod.

Over Q-link

Onze visie en aanpak

Onze passie is achterhalen wat jou beweegt en motiveert! Je kunt veel meer bereiken als mens dan je misschien denkt! Leer jezelf (beter) kennen om bewuster en vanuit je eigen kracht effectiever werken. Laat je door onze coaches (persoonlijk) coachen en zorg voor verandering of verbetering op gebied van werk of bijvoorbeeld sociaal-emotionele onderdelen. Een fantastische ervaring om snel meters te maken in je ontwikkeling als leidinggevende of medewerker.
 
Ons motto is: Stilstaan bij je handelen is vooruitgang!
 
In een sterk team is zowel het individu als collectief succesvol. Het draait om een goede balans tussen individu en team. Verandering is de enige constante. Blijven leren en groeien als individu en team is een uitdaging. Ervaren dat je daarin als leidinggevende en medewerker het verschil kan maken geeft energie en zelfvertrouwen. Wij helpen je graag jouw team op sleeptouw te nemen. Haal je winst eruit door elkaars talenten te benutten en verbeter de samenwerking. Ontwikkel als professional je vaardigheden waardoor je beter in je vel zit op je werk. Zo leuk kan leren zijn! Onze aanpak is direct, praktisch en resultaatgericht. We kijken samen met jou naar een praktische aanpak voor knelpunten die je hebt en geven handvatten mee die je als team of individu sneller bij het beoogde eindresultaat brengt.

Naar aanbod