Laat je inspireren door onze deelnemers

We plukken hier nogsteeds de vruchten van!

Samen met mijn MT heb ik een MD-traject bij Q-link doorlopen. Het programma gaf genoeg ruimte om met praktijkvoorbeelden te werken. Daardoor haalden we direct rendement uit de training. Een belangrijk onderdeel voor mij persoonlijk was Insights Discovery. Dit instrument heeft mij inzicht gegeven in mijn eigen drijfveren en valkuilen maar ook in die van mijn collega’s. Hierdoor begrijpen we elkaar beter. Er is een veilige omgeving gecreëerd er was ruimte voor persoonlijke verhalen met een lach en een traan. We plukken nog steeds de vruchten van de vertrouwensband die er toen is ontstaan. Als team zijn we bewust van onze sterke en zwakke punten.

Naast het MD-traject heb ik individueel een training ‘zelfverzekerd presenteren’ gevolgd. Hierdoor heb ik geleerd om met stress om te gaan rondom het geven van presentaties ben ik zelfverzekerder.

Eric Wawczijnkiewicz
Teammanager Webapplicatiebeheer

Gun jezelf nieuwe inzichten en ervaringen!

Mijn naam is Morisette van Santen – Via mijn werkgever in contact gekomen met Q-link Training & Coaching. Vanaf dat moment gebeurde er iets heel moois.Quisqueya is een aantal maanden mijn raadgever en klankbord geweest met als doel het beste uit mijzelf te halen in mijn huidige functie.  Ik ben gestart zonder enig idee wat mij te wachten stond. Voor mij is dit een hele mooie ervaring geweest. Dankzij Quisqueya ben ik erachter gekomen wat voor mij belangrijk is met oog op werkplezier en werkomgeving.  Ik heb geleerd om niet alleen te kijken naar wat de verwachtingen zijn van anderen naar mij, maar ik heb vooral geleerd om te kijken naar wat mijn kwaliteiten zijn, wat ik mijn werkgever kan bieden, wat ik zoek in een functie en in welke werkomgeving ik het beste tot mijn recht kom.  Soms kan het leven een mooie wending nemen. Dankzij een succesvol coachingstraject kan ik nu met trots vertellen dat ik binnenkort een nieuwe uitdaging aan mag gaan bij mijn huidige werkgever in een rol waarvan ik weet dat het me ontzettend veel energie gaat geven. Mede dankzij Q-Link heb ik deze stap nu genomen en ga ik een nieuw avontuur aan.

Het was en is een zeer leerzaam en mooi proces vol met persoonlijke groei en ontwikkeling. Ik ben blij dat ik dit heb mogen meemaken en kan het met volle overtuiging aanraden. Stilstaan is achteruitgaan, vooruitgaan is leven. Gun jezelf nieuwe inzichten en ervaringen! 

Morisette van Santen – La Heij
Floormanager Servicedesk gemeente Delft

Overtuigingskracht en zelfvertrouwen stonden centraal

Nadat ik mijzelf de vraag had gesteld ‘Hoe kan ik mijn vertrouwen vergroten en mijn adviesvaardigheden naar een hoger niveau tillen’? Ben ik bij Q-link terecht gekomen. Ik heb een coaching traject doorlopen waarin overtuigingskracht en zelfvertrouwen centraal stonden. Daarnaast heb ik een training relatiebeheer en accountmanagement gevolgd. Doordat ik na afloop van het coaching traject in mijn kracht stond ben ik opzoek gegaan naar een andere werkgever. Het is gebleken dat het zoeken van een andere werkgever het gewenste resultaat gaf. Sinds ik bij mijn (huidige) werkgever werkzaam ben voel ik me fitter en sta ik weer stevig in mijn schoenen. Een win-win effect.

Mijn ervaring met Q-link is dat ze inspelen op je huidige situatie, een band opbouwen en een luisterend oor bieden. Waardoor ze goed kunnen inschatten wat je nodig hebt en wie je bent. Bij het ontvangen van de vacature van mijn huidige werkgever wisten zij dat ik de juiste persoon was voor de functie.

Delia Badoux
Informatiespecialist Veiligheidsregio Rotterdam